Hozzávalók:
Farfalle tészta (mini) egy padlizsán,
fokhagyma,
pepperóni,
petrezselyem zöld,
mini mozzarella,
parmezán sajt,
olíva olaj,
só, bors
Elkészítés:
Meghámozom a padlizsánt, apró kockára vágom és olíva olajon kisütöm. Annyi olajat adok hozzá, amíg teljesen megszívja magát. Addig sütöm, amíg teljesen meg nem puhult és kicsit meg is pirult. Közben teszek hozzá kevés nagyon vékonyra szeletelt pepperónit. A vége felé apróra zúzott fokhagymát és a petrezselyem zöldet. Só, bors. Nem baj ha tocsog az olajban, ez lesz a tészta alapja. Kifôzöm a farfalle tésztát, leszûröm, jól lecsepegtetem és összekeverem ezzel a padlizsános masszával. Amikor tányérba szedtem, kidíszítem apró mozzarellával és parmezán sajttal megszórom.